Reno E uiga i le Atinae o Oloa

O Reno o lo'o i ai le au su'esu'ega fa'amaumauga a Amasoni mai fafo ma le au fa'atau oloa na galue i Foxconn i Iapani.I le faʻaopoopoga i le faʻamalieina o manaʻoga faʻapitoa a tagata faʻatau, matou te faʻaaogaina faʻataʻitaʻiga mamanu ergonomic i le fausaga o oloa, faʻateleina le faʻaogaina o laasaga o le faʻagasologa, ma faʻalelei faʻamatalaga o oloa e aumai ai se poto masani o oloa.

O foliga vaaia o Reno e mafua mai i mea faʻalelei laʻititi, faʻafaigofie le lavelave ma faʻaleleia le faʻamaoni ma le faʻamaopoopoina o oloa.Mo lenei mafuaʻaga, na faia ai le faʻailoga kamupani "Zetsumyo", o lona uiga matagofie ma matagofie.

O le faʻateleina o le tau faʻaopoopo o oloa o loʻo avea pea ma taʻiala autu o la matou suʻesuʻega.O Eric, le pule o oloa a Reno, na faʻamatalaina le mamanu mamanu o le telefoni feaveaʻi x6: "O na oloa tuʻu masani i le maketi Amazon e mafai ona i ai i le tulaga o se tulaga, e faʻatapulaʻaina ai le oloa lava ia.O lenei mea e mautinoa lava o le a aumaia ai ona tagata e ona igoa i se tau tau.O Eric, le pule o oloa a Reno, fai mai o se oloa lelei e tatau ona fetaui ma le oloa gaosi oloa, ma o se faʻamau faigofie e mafai foi ona tuʻuina atu i se tulaga maualuga, o se uiga o tagata i lo latou lava soifua maloloina.

Muamua lava, e tatau ona faigofie i foliga, ma o le X foliga e sili ona manatua ai le fausaga o se laulau api.Ole mea lea e sefe ai tagata ile tau ole mafaufau.Lona lua, o le auala faʻaoga e tatau ona faigofie.E le fiafia tagata i le faʻaogaina o le faʻaogaina masani o le "faʻaata faʻata".Matou te faʻamoemoe o le faʻaogaina o le puipui e mafai ona faʻafaigofie i 2 laʻasaga, e oʻo lava i tamaiti laiti e mafai ona faʻaogaina na o latou lava.

Ma le mea mulimuli, o le tau faaopoopo o le oloa, pe faʻafefea ona tuʻufaʻatasia lau faʻailoga ma le oloa, o le fausaga o le X o le a taulaʻi atu ai tagata i le ogatotonu o le vaeluaga, lea o le a avea ma tulaga sili ona lelei mo le faʻasologa o le logo, faʻatagaina lau faʻailoga e tui ai le agaga. i totonu o le oloa .Fa'alolesalia avea ma au fa'ailoga fa'ailoga.O le X6 tulaga o le a aumaia le taimi moni faʻafefiloi i faʻailoga.

"Faimau i le faia o oloa maualuga ma fatufatuaʻi, ina ia e le paʻu atu i le tau o le tau o le e-commerce. Reno faʻaauau ona atinaʻe faigofie ma fatufatuaʻi oloa fou. I aso ua tuanaʻi, i le maketi Saina. O a tatou oloa na lauiloa e kamupani lauiloa e pei o Lenovo ma Asus.

O le taimi nei o le a faʻaauau pea ona tui le toto fou a le matou 'au talavou i le maketi eletise faʻatau i le lalolagi atoa.I le taimi lava e tasi, matou te faʻafeiloaia foʻi le tele o faʻailoga e galulue faʻatasi ma i matou ma faia faʻatasi mea manaia.o le tala lea a Chen Huifeng, le taitaifono o le kamupani.

Reno e uiga i le atina'eina o oloa (1)

Taimi meli: Iuni-29-2022